Trajtime

We are proud of our dental clinic.

 • Trajtimi i rrënjëve

  Trajtimi i rrënjëve

  Trajtimi i rrënjëve (i quajtur gjithashtu endodontics) është i nevojshëm kur pjesa ku shpërndahen nervat ose gjaku nëpër dhëmbë është e infektuar nëpërmjetë dëmtimit ose infeksioneve. Ju mund të mos ndjeni dhëmbje në fazat e para të infeksionit. Në disa…

  More
 • Pastrimi i Gurëzave

  Pastrimi i Gurëzave

  Cfarë është pastrimi i gurëzave dhe cipave ? Nëse cipat dhe gurëzat lihen në dhëmbë plotësohen kushtet e duhura për bakteret që të shumohen e mbrohen. Bakteret irritojnë mishrat gjë që bën që mishrat të gjakosen shumë kollaj. Ju mund…

  More
 • Mbushja e dhëmbëve

  Mbushja e dhëmbëve

  Mbushja e dhëmbëve është një lloj trajtimi dentar restaurues i përdorur për të riparuar fraktura të vogla të dhëmbëve, rënien e pjesëve të dhëmbëve ose sipërfaqet e dëmtuara të dhëmbëve. Materialet e mbushjes së dhëmbëve mund të përdoren edhe për…

  More