Trajtime

We are proud of our dental clinic.

 • Implantet Dentare

  Implantet Dentare

  Implantet dentare janë projektuar për vendosje intrakockore në nofulla. Ato përdoren kur ka mungesë të pjesshme ose të plotë të dhëmbëve për t’i zëvendësuar këto të fundit pa prekur dhëmbët fqinje. Janë të kundraindikuara në rastet kur përdoren mjekimet me…

  More
 • Këllëfi ( Korona )

  Këllëfi ( Korona )

  Korona (këllëfi) është një veshje e jashtme që i bëhet dhëmbit e parapërgatitur, duke e forcuar atë dhe duke i dhënë formë natyrale. Koronat, që njihen me emra të ndryshëm si kurora,kapsula,këllëfe,janë ideale për dhëmbë të thyer apo që janë…

  More
 • Protezat

  Protezat

  Protezat e plota përdoren për të zëvëndësuar dhëmbët e humbur të njërëzve të cilëve nuk u kanë mbetur më dhëmbë. Protezat gjithashtu mund të përdoren për njërëzit të cilët kanë humbur disa dhëmbë të njëpasnjëshëm. Kështu që ata vendosin një…

  More
 • Ura Metal-Porcelan dhe Zirkon

  Ura Metal-Porcelan dhe Zirkon

  Mungesa e një ose më shumë dhëmbëve mund të ndikojë shumë në pamjen dhe funksionalitetin e qeshjes suaj. Dhëmbi që mungon mund të shkaktojë ndryshime në kafshim, në renditjen e dhëmbëve të tjerë, në shqiptimin e fjalëve, duke shtyrë dhëmbët…

  More