Rreth Nesh

Doktor Dylber Ahmetaj, administratori I klinikes, ka perfunduar studimet e larta ne Universitetin e Tiranes, fakulteti I Stomatologjise ne vitin 1993 ku eshte dalluar per rezultatet e larta si ne aspektin mesimor dhe ate njerezor.

Pas nje eksperience 7 vjecare n ne kliniken dentare ne Maminas dhe nje sere trajnimesh si branda dhe jashte vendit, Doktor Dylberi ne vitin 2002 merr persiper te hap kliniken e tij me teknologjine pararoje ne ofrimin e sherbimit dentar.

Doktor Dylberi zoteron certifikata trajnimi ne :

 • Kirurgji dentare
 • Impiantologji
 • Endodonti etj

Misioni yne:

Misioni yne eshte qe te jemi nje klinike dentare profesionale qe vazhdimisht tejkalojme pritjet e pacienteve dhe stafit tone.

Vizioni yne:

 • Sherbimi me cilesi ndaj pacientit
 • Mjekimi yne eshte I standarteve me te larta
 • Kemi teknologjine pararoje ne sherbimin dentar
 • I kushtojme rendesi paresore higjienes dhe sterilizinit te veglave
 • Te gjithe veglat sterilizohen me autoklave dhe I gjithe ky proces printohet
 • Te gjithe veglat jane te paketuara me qese dhe happen ne prani te pacientit
 • Varesisht nga kerkesa, ne disponojme dhe grafi dixhitale
 • Zoterojme aparaturen e Lazerit( AMD LAZER) ku kryejme shume nderhyrje ne goje

Vlerat tona jane pasqyre e asaj qe bejme ne cdo dite. Ata drejtojne veprimet tona ne menyre qe te permbushim me sukses misionin dhe vizionin tone.

Vlerat jane:

 • Persosmeria
 • Integriteti
 • Pergjegjesia
 • Kembengulja
 • Lumturia