• Ambjentet Tona
 • Kozmetikë Dentare
 • Trajtime Dentare
 • Klinika Ahmetaj
 • Ambjentet Tona

  Profesionalizem, Teknologji, Staf

 • Kozmetikë Dentare

  Zbardhim, Faseta, Mbushje...

 • Trajtime Dentare

  Mbushje,Proteza,Implante...

 • Klinika Ahmetaj

  Klinike,Laborator,Radiografi...

We are proud of our dental clinic.

 

Mirëseerdhët në portalin online të Klinikës Dentare Ahmetaj !

Te ne do të gjeni gjithë gamën e shërbimeve dentare, të ofruara nga një staf i përgatitur,
Kozmetike Dentare – shërbime si zbardhje dhëmbësh, faseta për ti bërë ato uniforme, mbushje e bardhë etj.. për të patur buzëqeshjen që gjithnjë keni ëndërruar.
Trajtime – Mbushje, pastrim gurëzash etj..
Laborator Dentar – Ura, Këllëf, dhe proteza totale ose të pjesshme me materialet metal-porcelan, dhe zirkonium.

Te ne do të gjeni gjithnjë përkushtimin dhe cilësi maksimale.

Dhëmbë Zirkon

zircom 1Zirkonium është një nga materialet më të mira për dhëmbët.
Avantazhet që ofron janë :

1. Fortësi e jashtëzakonshme.
2. Ngjyra, e tejdukshmëria e njëjtë me dhëmbët natural
3. Formë të modifikueshme
4. I pranueshëm nga organizmi

Efekti estetik i zirkonium është një avantazh i madh. Dhëmbë që duken natural dhe për më shumë të fortë dhe të pranueshëm nga organizmi.

Grafi Dixhitale Panoramex

laborator

Analizimi i problematikave dentare nëpërmjet grafive dixhitale panoramex për të njohur sa më saktë gjëndjen dentare të pacientit dhe këshilluar për ndërhyrjen që duhet.

Nje staf i përgatitur analizon grafinë dentare të pacientit e cila është në formë dixhitale.